Fostul ministrul al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat, duminica, ca a cerut inca din 2010 ca daca cineva afla de vreo interventie facuta in numele ei sau al altcuiva de la Ministerul Dezvoltarii, sa sesizeze DNA.

"Este regretabil ca se intampla asemenea lucruri, insa mereu au fost si vor fi persoane care folosesc numele unor institutii sau chiar ale unor ministri pentru a obtine foloase personale", a declarat Udrea, potrivit MEDIAFAX.

Ea a subliniat ca se bucura ca sfatul ei privind denuntul la DNA a fost ascultat si ca ii pare rau ca este vorba tocmai despre un coleg de-al ei de partid.

"Tocmai pentru ca m-am confruntat cu asemenea situatii, am cerut public inca din 2010 ca daca cineva afla de vreo interventie facuta in numele meu sau al altcuiva de la Ministerul Dezvoltarii, sa sesizeze DNA. Ma bucur ca sfatul meu privind denuntul la DNA a fost a ascultat si imi pare rau ca e vorba tocmai de un coleg de-al meu de partid", a mai spus Udrea.

Deputatul PDL Alin Trasculescu, retinut de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, a lasat sa se creada ca are influenta asupra functionarilor din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, cand acesta era condus de Elena Udrea, in scopul obtinerii de aprobari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.