Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a precizat, vineri, ca presedintele Traian Basescu incearca sa intimideze USL prin chemarea lui Liviu Dragnea la DNA.

Potrivit MEDIAFAX, Hrebenciuc precizeaza ca USL nu se va lasa intimidata de aceasta actiune "securistoida" a lui Traian Basescu. El se arata "aproape sigur" ca vor urma si alte audieri, intrucat "Basescu incearca sa conduca prin teroare".

"Din punctul meu de vedere, domnul Dragnea a facut exact ceea ce trebuia sa faca - adica sa mobilizeze oamenii la vot - iar acum e chemat la audieri pentru ca si-a facut datoria. Sunt aproape sigur ca vor urma si alte audieri, pentru ca Basescu incearca sa conduca prin teroare. Intai si-a asmutit procurorii asupra oamenilor care au votat, iar acum incearca sa intimideze USL prin chemarea lui Dragnea la DNA. USL nu se va lasa intimidata de actiunile securistoide ale lui Traian Basescu", a precizat Hrebenciuc.

Potrivit acestuia, Liviu Dragnea a fost invinuit de procurorii DNA pentru ca este unul dintre oamenii care a obtinut cel mai bun scor pentru USL si cel mai prost pentru Traian Basescu. "Liviu Dragnea a fost chemat la DNA pentru ca oamenii din Teleorman, mai mult decat in alte judete, nu il iubesc pe Traian Basescu", a aratat Hrebenciuc.

El a mentionat ca singura vina a lui Dragnea este aceea ca si-a dorit ca Traian Basescu sa plece de la Palatul Cotroceni si ca i-a indemnat pe oameni sa voteze pentru demiterea lui. "Ancheta procurorilor DNA impotriva lui Liviu Dragnea ne arata cat se poate de clar ca Liviu Dragnea si toti cei care cred la fel ca el au dreptate. Basescu trebuie sa plece pentru ca a intors Romania inapoi cu 20 de ani", precizeaza Hrebenciuc.

Deputatul PSD arata, de asemenea, referindu-se la chemarea la DNA a secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, ca, pentru prima data dupa 20 de ani, se vede cum oamenii sunt "haituiti" din nou de procurori pentru convingerile lor politice.

Citeste si: Dragnea, "Capo di tutti capi" in dosarul referendumului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.