Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, joi, ca acuzatiile DNA sunt "nefondate" si ca, de fapt, se urmareste indepartarea sa din campania electorala, dar el nu se teme de lupta si le spune si colegilor sai: "La lupta, baieti!". 

"Toate acuzatiile sunt nefondate. Nu am facut absolut nimic ilegal in aceasta campanie", a sustinut Dragnea, potrivit MEDIAFAX

In ceea ce priveste sistemul de raportare la partid de la sectiile de votare, Dragnea a spus ca fiecare partid mare primeste de la reprezentantii din sectiile de votare din tara informatii pentru numaratoare paralela, aceasta activitate fiind prevazuta de lege.

"Mi s-a parut o acuzatie stupefianta. (...) Restul sunt acuzatii pe care o sa le tratez cu toata atentia impreuna cu avocatul", a adaugat secretarul general al PSD.

Dragnea a acuzat PDL ca a organizat "o grupare infractionala" prin care reprezentantii sai au boicotat prezenta la vot si "au amenintat oamenii sa nu vina la vot".

Liviu Dragnea a sustinut ca prin actiunile care il privesc pe el se intentioneaza indepartarea sa din campania electorala, dar ca el nu se teme de lupta. Dragnea le-a transmis si colegilor sai urmatorul mesaj: "La lupta, baieti!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.