Politica 31 Mai 2012 12:36
Afla ce decizii a luat premierul.

Printr-un set de decizii, premierul a numit-o pe Carmen Tocala, presedintele Federatiei Romane de Baschet, la conducerea Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, aceasta urmand sa ii aiba in subordine, ca vicepresedinti, pe Victor Lucian Ionescu si Alin Petrache, presedinte al Federatiei Romane de Rugby.

In postul de presedinte al Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989 a fost instalat Sorin Vintila Mester, care in 1992 a primit prin decret al presedintelui Ion Iliescu titlul de revolutionar, iar la Agentia Nationala a Functionarilor Publici a fost numit ca presedinte Eugen Coifan, care a mai ocupat acest post in Guvernul Tariceanu.

In acelasi timp, la Garda Nationala de Mediu a fost numit la conducere Ovidiu Daescu (PSD), fost director coordonator la Agentia de Protectia Mediului Bihor.

Fostul vicepresedinte al Agentiei Romane de Investitii Straine Claudiu Preoteasa (PSD) va lucra ca vicepresedinte al Administratiei Fondului pentru Mediu, Horia Ion Irimia, fost secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor in Guvernul Tariceanu va ocupa un post de vicepresedinte la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, iar Alin-Bogdan Dragulin, fost consilier judetean Calarasi si presedinte al organizatiei de tineret a PNL Calarasi, va fi vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice, scrie MEDIAFAX.

Ca vicepresedinti la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor au fost numiti Ioan Nasleu (PNL), fost director adjunct al Regiei Autonome de Transport Timisoara, si Dan-Cornel Baranga, fost prefect al judetului Ilfov in Guvernul Boc.

Citeste si:
Eurodeputații votează azi rezoluția cu privire la aderarea României...
Eurodeputații votează azi...

Constantin Emil Mot, fost director la Directia de Asistenta Sociala Olt si Garda de Mediu Olt (trecut de la PNL la PSD), va lucra ca secretar de stat la Ministerul Mediului, iar Cristina Crisu va trece din postul de director in cel de secretar de stat la Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul.

Tot prin decizii ale premierului au fost eliberati din functie Doina Melinte (presedinte al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret), Sorin Moldovan si Szell Lorincz (vicepresedinti ai Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret), Szakal Andras Zsolt (presedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici), Teodor Narcis Godeanu si Dascalu Cristina (vicepresedinti ai Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.