Dupa anuntul lui Irinel Columbeanu de participare la alegerile pentru Primaria Capitalei reactiile nu au intarziat sa apara.

Vanghelie: Eu nu am nicio problema, sa fie sanatos

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat ca posibila candidatura a lui Irinel la Primaria Capitala este normala, fiind de dorit cat mai multi candidati. [Citeste si: Irinel Columbeanu si-a anuntat candidatura la Primaria Capitalei]

"Aceasta este democratia. Eu nu am nicio problema, sa fie sanatos. Fiecare are optiunea lui si sa lasam oamenii sa aleaga. Cred ca este bine sa fie cat mai multe candidaturi si sa fie si candidati inventivi, cu solutii, astfel incat bucurestenii sa aiba de unde sa aleaga si intr-adevar sa castige cineva care sa aiba reprezentativitate pentru Capitala", a spus vicepresedintele PSD, citat de mediafax.ro.

Prigoana: Oricine are dreptul sa candideze

Deputatul PDL Silviu Prigoana nu a vrut sa ofere pronosticuri in privinta sanselor de castig, insa spune ca voturile alegatorilor vor fi mai divizate daca vor fi mai multi candidati.

“Oricine are dreptul sa candideze daca nu exista o hotarare judecatoreasca care sa-i limiteze acest drept si daca a implinit 18 ani”, a declarat Prigoana.

Paleologu: Columbeanu ar avea sanse pentru un “anumit public”

Vicepresedintele PDL, Theodor Paleologu, a afirmat ca Irinel Columbeanu ar avea sanse in fata unui “anumit public”.

"N-am nimic de comentat in legatura cu candidatura lui Irinel Columbeanu. Nicusor Dan e in continuare singurul candidat declarat pe gustul meu", a precizat Paleologu, citat de Realitatea.net.

Cozmin Gusa ii ofera sfaturi lui Irinel pentru a castiga

Fostul candidat independent la Primaria Capitalei Cozmin Gusa are sfaturi pentru omul de afaceri Irinel Columbeanu, in drumul acestuia spre Primaria Capitalei.

Printre acestea, cele mai amuzante ar fi sa poarte pantofi cu toc, sa se gandeasca la o doamna divortata simpatica pe care sa o ceara in casatorie si sa o convinga pe Monica sa nu detalieze aspecte ale vietii lor intime.

Citeste si:
Irina Columbeanu, o adevărată domnișoară. Ce schimbare de look și-a...
Irina Columbeanu, o adevărată...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.