Noua initiativa personala a presedintelui Senatului poate avea drept consecinta un cartonas rosu.

Dupa suspendarea abia ispasita, Mircea Geoana s-a cumintit o vreme. Acum recidiveaza lansand un proiect personal de limitare a efectelor crizei.

Surse apropiate conducerii USL spun ca lansarea unei platforme politice personale, nediscutate cu nimeni, poate fi un motiv suficient de serios pentru excluderea lui Geoana din partid, scrie Realitatea.

E perioada cand alianta opozitiei se zbate sa aseze intr-un fel listele cu candidati pentru alegerile locale si generale. Nebagat in carti pentru vreo candidatura, Geoana a purces la alcatuirea unui program de traversare a crizei pe care l-a si dat publicitatii.

Proiectul e plin de locuri comune si banalitati. La loc de cinste, se mentioneaza obligatia tuturor partidelor de "a da drumul din brate clanurilor politico-economice care sifoneaza banii publici”. Asta concomitent cu “intelegerea de catre intreaga clasa politica a gravitatii situatiei".

Geoana: Partidele trebuie sa dea drumul din brate clanurilor


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.