Presedintele Traian Basescu a cerut, marti, la bilantul MAI, sa se treaca "imediat" la evaluarea cadrelor de conducere de la nivel central si local din structurile MAI.

"Orice numire cu sprijin politic la conducerea inspectoratelor judetene de politie nu face decat sa va decredibilizeze", a afirmat presedintele Basescu la bilantul MAI.

El a sustinut ca restructurarea ministerului trebuie sa inceapa cu evaluarea cadrelor de conducere de la nivel central si local din structurile MAI.

  • “Pana acum MAI s-a ocupat cu pacaleala”

Basescu a declarat ca pana acum reformarea ministerului a insemnat doar "invartirea unor casute", de fapt "o pacaleala pentru oamenii politici si public" si a cerut, pe ton raspicat, in calitate de presedinte al CSAT, "o evaluare om cu om".

"Nu ma va impresiona deloc daca domnul ministru Igas vine in CSAT cu un nou rand de patratele altfel asezate, voi aprecia daca vine cu un sistem de selectare a oamenilor care mai pot ramane in minister", a declarat seful statului, citat de MEDIAFAX.

Seful statului a subliniat ca nu se poate vorbi de restructurare si eficientizare in MAI doar "invatind casute in organigrama", nici la nivel central, nici teritorial.

  • “Fara aplauze, ca nu aveti de ce”

Basescu le-a cerut participantilor la bilantul activitatii MAI pe anul 2010, sa nu aplaude la finalul discursului sau, pentru ca nu au de ce, indemnul sau fiind urmat.

Noi descinderi la Vama


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.