Eurodeputatul PDL Cristian Preda scrie pe blogul sau ca discursurile liderului PSD, Victor Ponta, sunt "sarace in fapte" si presarate cu dezacorduri gramaticale, avand "ritmul unei injuraturi rostite pe stadion".

Democrat-liberalul il ironizeaza pe presedintele PSD aratand ca, in ciuda afirmatiilor lipsite de argumente si cu "o urma de totalitarism", Victor Ponta este "iertat pentru eternitate, pentru ca e prea june".

"Victor Ponta e de neoprit. Dimineata ne spune ca PDL e fascist. La pranz, aflam ca Basescu avea un plan secret de distrugere a PSD. Seara, adormim linistiti auzind de la acelasi Ponta ca, spre deosebire de alti lideri planetari de rangul dlui Ludovic Orban, domnia sa gandeste inainte de a vorbi. Interventiile dlui Ponta nu sunt foarte bogate in fapte si explicatii. Nu stim de ce PDL e fascist, nici ce s-a ales de planul presedintelui si, cu atat mai putin, daca relatia gandire-discurs e stabila. Domnul presedinte PSD califica fara a lamuri. Distribuie anateme fara sa clipeasca", comenteaza Cristian Preda pe blog.

Eurodeputatul PDL adauga ca Ponta da dovada de "o urma de totalitarism" pentru ca, "in iuresul prigonirii adversarilor", identifica patria cu partidul pe care il conduce. "Aceasta urma de totalitarism - care pune semnul egalitatii intre tara si partid - nu ii ridica probleme tanarului lider pesedist. E prea june, asa ca e iertat pentru eternitate. Nascut tarziu, Victor Ponta are dreptul moral sa spuna enormitati. Sarace in fapte, discursurile liderului PSD sunt presarate, in schimb, cu dezacorduri gramaticale si au ritmul unei injuraturi rostite pe stadion. Combinatia de iletrism si tafna da fiori tribunei", spune Preda, care conchide ca social-democratia a ajuns "un aparat de produs insulte".

"Cel mai fericit e dl Adrian Nastase, cel care l-a inventat pe Victor Ponta. Ferma de la Cornu e un succes si - iata! - nici la partid lucrurile nu stau prea rau. PSD ne ofera oua si insulte. Visul socialist e pe drumul cel bun", incheie Preda.

Citeste si:
Liderul Hezbollah, primul discurs de la începutul războiului Israel...
Liderul Hezbollah, primul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.