Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, marti, la Antena 3, ca daca e adevarat ce a citit in presa si ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, se pregateste pentru Presedintie, el intelege ca in 2014 se va lupta cu aceasta pentru functia suprema in stat.

Invitat intr-o emisiune la Antena 3, Ponta a sugerat ca va disputa prima functie in stat din postura de candidat al PSD, cu candidatul PDL Elena Udrea, invocand stirile aparute in presa. "Ma cunosc foarte bine cu Elena Udrea de cand eu eram procuror si doamna Udrea era avocat, ne-am intalnit de foarte multe ori, dar in rest nu vorbim la telefon, nu ne sfatuim. Daca e adevarat ce citesc, inteleg ca o sa ne luptam in 2014", a spus Ponta, zambind, intrebat ce relatie are cu ministrul PDL Elena Udrea, transmite NewsIn.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a precizat recent pe blogul sau ca nu va fi ea candidatul-femeie la prezidentialele din 2014, deoarece considera ca este de abia la inceputul carierei sale politice, dar afirma ca o femeie "hotarata, inteligenta" poate sa devina intr-o zi presedinte. "Si ca nu cumva sa creez palpitatii unei parti a presei sau chiar Opozitiei cum ca as vrea sa candidez la prezidentialele de peste 4 ani, o sa spun raspicat: nu voi fi eu candidatul-femeie din 2014. Cariera mea politica, asa cum o vad eu, este undeva la inceputul sau. Si ca orice inceput, consider mai potrivit sa construiesc ceva durabil in timp. De aceea, dincolo de functii politice de prim rang in Partidul Democrat Liberal sau de o candidatura la prezidentiale, prioritatile mele sunt altele si tin de ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului", arata Elena Udrea.

Presa a scris in toamna lui 2006 ca Victor Ponta si Daciana Sarbu au fost surprinsi luand cina cu Elena Udrea si Dorin Cocos, la restaurantul sotului lui Udrea, Eurohotel International Triumf. Intalnirea celor patru a avut loc dupa ce Ponta, in calitatea sa de atunci de lider al tineretului pesedist, il invitase pe Traian Basescu la scoala de vara a TSD, unde participase si Udrea de altfel. "Ne-am mai intalnit si ne vom mai intalni cu ei. N-am discutat despre proiecte politice, a fost doar o masa intre prieteni", a declarat atunci Daciana Sarbu. Elena Udrea a explicat si ea ca il stie pe Victor Ponta de dinainte de intrarea acestuia in politica, de pe vremea cand el era procuror si ea era avocata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.