Proiectul de buget pentru anul 2010 a fost redactat in mare parte, urmand sa fie luata o decizie politica cu privire la alocarea fondurilor pe domeniile prioritare, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.

"A fost o discutie in Guvern pe aceasta tema. Proiectul de buget este redactat in mare parte si urmeaza sa fie luata o decizie politica cu privire la alocarile pentru domeniile prioritare: infrastructura, investitii, educatie, sanatate, dupa care va fi asumat acest proiect de Lege si va fi trimis Parlamentului", a declarat purtatorul de cuvant al Executivului. Muntean nu a precizat daca proiectul de buget va fi aprobat de Guvernul Boc sau daca aceasta sarcina va reveni viitorului Cabinet, transmite NewsIn.

Premierul in exercitiu Emil Boc a declarat cu o zi in urma ca bugetul de stat pe 2010 trebuie asumat de un nou Guvern, care ar putea fi instalat la sapte-zece zile dupa validarea rezultatului alegerilor prezidentiale de Curtea Constitutionala. El a apreciat ca proiectia bugetara pe 2010 ar trebui propusa de noul Executiv deoarece acesta va lua masurile necesare implementarii sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.