Televiziunea nationala sarba a difuzat ieri seara o inregistrare video filmata in iunie, in care apare falsul medic Dragan Dabici, alias Radovan Karadzici, la aniversarea unei clinici private din Belgrad, in prezenta a numerosi medici, jurnalisti si oameni politici, relateaza AFP, potrivit NewsIn.

Potrivit televiziunii, inregistrarea a fost realizata la 22 iunie la Belgrad. Realizata de un amator, ea il prezinta pe Karadzici, sub falsa identitate, sosind impreuna cu o femeie numita Snezana la o petrecere organizata pentru celebrarea a 20 de ani de la infiintarea unei clinici private, specializata in problemele de fertilitate.

Clinica este situata in Novi Banovci, suburbie a capitalei sarbe.

Este prima data cand poate fi auzita vocea fostului lider politic al sarbilor din Bosnia. "Buna ziua, cum va simtiti?", spune falsul doctor Dabici, imbracat cu o camasa, purtand pantaloni si o palarie alba. Dabici isi prezinta apoi insotitoarea. Vocea si accentul par usor diferite de cum vorbea Karadzici inainte.

A fost arestat la Belgrad dupa 13 ani de cautari


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.