O femeie si un baiat de 13 ani, care purtau veste pline cu explozibili, au fost arestati joi seara, in timp ce incercau sa intre in locuinta unui guvernator din centrul Afganistanului, relateaza NewsIn.

Cei doi au fost arestati in spatele locuintei guvernatorului din Ghazni, in orasul cu acelasi nume, a spus purtatorul de cuvant al guvernatorului. "Ambii purtau explozibili si incercau sa intre in locuinta guvernatorului", a spus el.

Femeia si copilul nu puteau vorbi in limbile oficiale din Afganistan - dari si pastuna - si nu vorbeau decat urdu, limba din Pakistan, si araba.

Seful adjunct al politiei locale a spus ca femeia a declarat ca este originara din Multan, Pakistan, si ca a venit in Ghazni pentru a comite un atentat sinucigas, impreuna cu trei persoane care nu au fost inca prinse.

Responsabilul nu are nicio informatie despre legatura dintre femeie si copil.
Anul trecut, un baiat de 14 ani, originar din Pakistan, a fost arestat in Ghazni, in timp ce incerca sa il asasineze pe guvernator. Copilul a fost gratiat de presedintele Hamid Karzai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.