Senatorul John McCain, candidatul Partidului Republican la functia de presedinte al Statelor Unite, se confrunta, in plina campanie electorala, cu un scandal de presa de proportii.

El este acuzat de infidelitate, iar gurile rele spun ca Bridget, tanara pe care McCain si sotia lui, Cindy, au adoptat-o din Bangladesh in 1991 ar fi fiica din flori a acestuia cu o prostituata, scrie publicatia Daily Mail, consultata de ziare.com.

Bridget a intrat in viata familiei McCain dupa o vizita in scop caritabil pe care Cindy a facut-o in urma cu 17 ani in Asia de Sud. Americanca a dorit, la un moment dat, sa ajute financiar un orfelinat din Bangladesh. Aici a intalnit-o prima oara pe Bridget, care abia venise pe lume si, in plus, prezenta o malformatie grava a boltii palatine.

Impresionata de drama fetitei, Cindy McCain a hotarat sa o aduca pe micuta in Statele Unite pentru a fi operata, dar si sa o adopte.

Insa, atunci cand numele lui John McCain a inceput sa fie vehiculat in mediile politice americane in legatura cu o candidatura a acestuia la functia de presedinte, "Cazul Bridget" a iesit la suprafata, iar adversarii politicianului l-au acuzat pe acesta ca si-ar fi inselat nevasta cu o prostituata.

Din relatia celor doi ar fi rezultat un copil, pe care senatorul l-ar fi integrat mai apoi in familia "oficiala" in speranta ca povestea infidelitatii va fi data uitarii.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.