Compania de securitate Blackwater a achizitionat arme produse in Romania pe care le-a trecut in proprietatea Biroului serifului din Camden, in Carolina de Nord, eludand astfel legea care interzice firmelor private sa cumpere arme automate, relateaza "The News and Observer", in editia electronica.
Compania militara privata Blackwater a achizitionat 17 arme de tip AK-47 produse in Romania si alte 17 de tip Bushmaster, pe care le-a trecut in proprietatea Biroului serifului din Departamentul Camden, din Carolina de Nord, dar care sunt depozitate intr-o magazie a firmei, din Moyock.

Seriful Tony Perry a declarat ca departamentul sau nu a utilizat niciodata cele 17 arme in afara poligonului Blackwater. Niciunul dintre cei 19 adjuncti nu are permis de utilizare a armelor AK-47, a declarat Perry, iar Biroul sau are o nevoie minima de arme automate.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.