Presedintele George W. Bush a sosit duminica in Marea Britanie, in ultima etapa a turneului de ramas-bun in Europa. El va fi primit de Regina Elisabeta a II-a si va avea convorbiri cu premierul britanic, Gordon Brown, in special asupra situatiei din Irak si Iran.

Avionul prezidential Air Force One a aterizat pe aeroportul londonez Heathrow, putin dupa ora 13,50 locala /12,50 GMT). Vizita in Marea Britanie a presedintelui Bush face parte din cadrul unui turneu european, care a mai cuprins Slovenia, Germania, Italia, si Franta.

Presedintele american George W.Bush a declarat ca intentioneaza sa scrie o carte de memorii dupa ce va pleca de la Casa Alba. In pofida faptului ca aceasta idee are, deocamdata, contururi destul de vagi, ea i se pare liderului american perfect realizabila. Acest lucru poate fi aflat din interviul pe care Bush l-a oferit publicatiei britanice The Observer, cu ocazia vizitei sale in Marea Britanie. 'Intentionez sa ma gandesc la aceasta - la scrierea unei carti', a spus Bush, citat de Rompres.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.