Bebelusii, salvati de sub daramaturi, sunt rapiti si vanduti apoi pentru doua sute de dolari. Politia din orasul Jiangyou a arestat o banda formata din cinci femei care au furat patru fete si un baiat, cu varstele sub un an. Sugarii urmau sa ajunga la cupluri care nu puteau avea copii. Alte 36 de cazuri de rapiri au fost raportate politistilor din acelasi oras.]

Femeile au recunoscut la interogatoriu ca intentionau sa vanda sugarii unei retele de traficanti de carne vie pentru o suta de lire, iar bebelusii urmau sa ajunga la familii care isi doreau cu disperare un copil. Banda de traficante a fost prinsa in urma unui raid al politiei locale, in hotelul in care copiii erau sechestrati.

Cand oamenii legii au ajuns in camera femeilor, au descoperit mai multe pastile cu care acestea sedau bebelusii pentru ca acestia sa nu planga si sa nu atraga atentia.

Zhao Yonggang, unul dintre anchetatori, a declarat ca cele cinci femei vor fi aspru pedepsite si nu este exclusa pedeapsa cu moartea pentru faptele lor. Politistii incearca acum, folosind testele ADN, sa identifice familiile din care fac parte bebelusii.