Cativa soferi englezi au dat dovada de un curaj iesit din comun infruntandu-se in Campionatul anual de Rostogoliri cu masina. Castigatorul a reusit sa-si rostogoleasca de patru ori vehiculul, dar mai important este ca toti participantii au scapat nevatamati.
Competitia a avut loc pe marele stadion Wimbledon, dupa reguli destul de simple.

Pilotii si-au accelerat masinile spre o rampa pe care au urcat-o pe o roata, in incercarea de a se rostogoli inaintea revenirii pe sol, insa nu toti au si reusit.

La prima vedere, masinile erau bune de aruncat la gunoi. Caroseria era, insa, bine intarita pentru ca pilotii sa fie, pe cat posibil, feriti de orice pericol. Chiar si tabela de scor ii numea pe participanti "nebuni".

Intr-adevar, cu toate precautiile, ei isi riscau viata la fiecare salt. Fiecare rostogolire este cotata cu 50 de puncte, la care se adauga note pentru distanta, inaltime, stil si aplauzele publicului.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.