Este cel mai puternic om din lume si, totodata, "personalitatea anului", dupa cum
l-a declarat revista "Time". Insa un sondaj international releva ca liderul de la Casa Alba, George W. Bush, este departe de a fi un tip sexy.
Intr-un sondaj realizat recent de revista "Esquire", 11.000 de femei din 15 tari au fost solicitate sa evalueze, pe o scara de la 1 la 10, sex-appealul presedintelui american.

Ei bine, el nu a reusit sa depaseasca rusinoasa medie 2. Femeile din Australia, Germania si Olanda au fost cei mai aspri critici ai alurii sexuale a lui Bush, "onorandu-l" cu media 1,4. Prin contrast, indoneziencele au fost cele mai generoase, acordandu-i nota 2,1. Au mai fost incluse in sondaj Austria, Brazilia, Marea Britanie, Israel, Italia, Filipine, Rusia, Slovenia, Spania si Suedia.

Sondajul revistei "Esquire", realizat sub numele "Global Survey of the Female Species" ("Testarea globala a sexului feminin"), nu s-a limitat insa la intrebarile despre Bush. Astfel, 83 la suta dintre italience prefera sexul preludiului, comparativ cu 63 de procente dintre americance. Si, in timp ce femeile din Statele Unite au declarat ca este nevoie de o medie de 5,5 intalniri pentru a face sex, suedezele nu au nevoie de mai mult de patru intalniri pentru a face acest pas.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.