Sotia presedintelui Frantei a reusit sa suceasca mintile englezilor dupa prima zi a vizitei oficiale in Marea Britanie.

Cu toate ca inainte de sosirea la Londra a cuplului prezidential francez presa din Albion a tocat-o si a intors-o pe toate partile pe actuala doamna Sarkozy, parerile s-au schimbat radical dupa doar cateva ore. Probabil ca jurnalistii au tinut totusi cont de importanta miza politica a vizitei, astfel ca laudele la adresa Carlei Bruni au inceput sa curga, ea fiind asemuita, gratie elegantei si stilului rafinat, cu fosta "printesa a inimilor", Lady Diana.

La nici 24 de ore de la primirea fastuoasa pe care Elisabeta a II-a a Marii Britanii a facut-o sotilor Sarkozy, "Independent" a titrat pe prima pagina: "Franta-Anglia 1-0, si nu numai la fotbal", descriind apoi compleul gri impecabil semnat Christian Dior (insotit de o palarie asortata) in care Bruni si-a facut aparitia pe aeroportul Heathrow.

"Guardian" a descris aceeasi tinuta ca pe "un amestec rafinat intre eleganta matura si inocenta unei liceene", iar "Daily Star" i-a adus un omagiu "reginei Frantei, care a incantat-o pe regina Angliei". "Sarkozy a incercat sa ne cucereasca, dar noi ne-am indragostit de Carla", a scris si "Telegraph", in timp ce "Daily Mail" a comparat-o pe Bruni cu Jackie Kennedy sau Audrey Hepburn. "Prima Doamna a elegantei este cumva o noua Lady Diana?", s-a intrebat acelasi "Daily Mail".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.