Sustinatoare a libertatii de acces la informatii, fosta Prima Doamna a Americii si-a publicat jurnalul personal pentru a arata ca experienta acumulata la Casa Alba alaturi de sotul ei, e importanta pentru cariera sa politica dar a readus in atentie si cazul Monica Lewinsky.

Potrivit Cotidianul, majoritatea notitelor o descriu indeplinindu-si rolul de Prima Doamna, participind la diverse evenimente sociale in tara si strainatate, alaturi de sotiile politicienilor. Printre altele, jurnalul noteaza ca Hillary Clinton se afla la Casa Alba in ziua si posibil chiar in momentul in care sotul ei a intretinut relatii sexuale cu Monica Lewinsky, potrivit presei americane.

Jurnalul noteaza ca in perioada 1-22 decembrie 2000, cand fratii fostei Prime Doamne au fost implicati in incercarea de a obtine de la presedinte gratierea unor asociati, Hillary a avut decat 'intalniri private', informeaza Romania Libera.

Un alt moment dificil inscris in agenda, arata ca in octombrie si noiembrie 2000, Hillari Clinton s-a intalnit de doua ori la evenimente de caritate cu Denise Rich, fosta sotie a miliardarului Marc Rich, care fugise din SUA din cauza unor acuzatii privind taxele. Clinton l-a gratiat pe Rich in ultimele ore ale administratiei sale, in ianuarie 2001, noteaza Cotidianul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.