38 de membri ai fortelor de ordine internationale si 80 de sarbi au fost raniti astazi la Mitrovita, in nordul Kosovo, in violentele care au urmat unei operatiuni a politiei pentru a evacua sarbii care ocupasera de vineri doua tribunale ONU, informeaza NewsIn.

"Situatia din nordul Kosovo este tensionata", a subliniat politia intr-un comunicat, precizand: "KFOR va reactiona in functie de modul cum evolueaza situatia".

"25 de politisti ai misiunii ONU din Kosovo (MINUK) au fost raniti", a declarat un purtator de cuvant al politieikosovare, in timp ce comandamentul francez al fortei NATO din Kosovo (KFOR) a anuntat ca opt membri ai sai au fost raniti.

Peste 80 de sarbi au fost raniti in cursul violentelor, dintre care 15 de focuri de arma, a declarat pe de alta parte o sursa de la spitalul din Mitrovita.

Focuri de arma au vizat si membrii fortelor internationale in cursul ciocnirilor cu sarbii, dupa arestarea sarbilor care ocupau de vineri doua tribunale ONU.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.