George W. Bush a anuntat ca-l va sustine pe candidatul republican, John McCain.

Dupa ce in 2000 cei doi s-au luptat pentru investitura republicana pentru prezidentiale, acum presedintele american l-a invitat la Casa Alba pe John McCain pentru a anunta sustinerea pentru candidatura sa, informeaza Cotidianul.

Adresindu-se jurnalistilor in gradina resedintei prezidentiale, Bush l-a descris pe cel pe care l-a invins in cursa republicana ca pe un „prieten“. „Am ajuns sa-l cunosc foarte bine, am facut campanie electorala impotriva lui si impreuna cu el“, a spus Bush, iar McCain la rindul lui a mentionat „admiratia, respectul si afectiunea“ pe care le poarta presedintelui SUA.

Intrebat daca sprijinul pe care i-l acorda Bush, acum cind simpatia de care se bucura presedintele in sondaje este foarte scazuta, i-ar putea afecta campania, McCain a raspuns ca spera ca liderul american va face campanie pentru el atit cit ii va permite programul incarcat.

Noul Fred Astaire

In asteptarea senatorului republican John McCain, Bush a oferit un spectacol presei, pe care a delectat-o cu un numar de step, chiar pe scarile Casei Albe, informeaza Ziare.com., citat de Ziua. Presedintele american s-a facut cunoscut pentru iesirile sale mai putin protocolare, dupa ce pe 24 aprilie anul trecut, in cadrul Zilei Internationale Impotriva Malariei a Statelor Africane, s-a evidentiat drept un bun dansator si tobosar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.