Mitt Romney, fost candidat la investitura republicana, a anuntat ca-l sustine pe John McCain.

Potrivit Cotidianul, Romney l-a numit pe McCain "un adevarat erou american" si "omul capabil sa conduca tara intr-o perioada periculoasa" din punctul sau de vedere, transmite AFP, citata de NewsIn.

Prezent la o conferinta de presa comuna cu McCain, in capitala statului Massachusetts, unde Romney a fost guvernator, el a declarat "Eu am parerile mele, el le are pe ale sale, dar ca partid sintem uniti"

Analisti interpreteaza miscarea lui Romney drept una care ii va aduce avantaje politice in cazul in care veteranul castiga. Pentru McCain, sustinerea lui Romney poate insemna „simpatia" conservatorilor din partid, relateaza Adevarul

Fost guvernator republican de Massachusetts, Mitt Romney, in varsta de 60 de ani, a fost unul dintre favoritii dreptei conservatoare, castigand pana la momentul retragerii sprijinul a 244 de delegati, fata de 697 care s-au pronuntat pentru John McCain, informeaza Gandul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.