O persoana a fost ucisa si alte doua au fost ranite in urma unui atentat cu masina capcana produs ieri intr-o zona rezidentiala din capitala Siriei, Damasc.

Guvernul sirian, format din membri ai partidului Baas, care interzice orice formatiuni de opozitie, se mandreste cu faptul ca mentine stabilitatea tarii, anunta NewsIn.

"Numerosi politisti si ofiteri din serviciile de informatii au venit la locul incidentului. Locuitorii din zona sunt socati. Nu suntem obisnuiti cu asa ceva in Siria", a declarat un rezident. Presa oficiala nu a oferit informatii despre explozie, iar tinta atacului nu se cunoaste inca. Se pare ca explozia a fost produsa de un dispozitiv aflat in interiorul automobilului.

Mai multi oficiali din gruparea palestiniana islamista Hamas se aflau la fata locului, dar nu exista informatii ca vreunul dintre membrii sai ar fi fost vizat de atentat.

Siria, care se afla inca, tehnic, in razboi cu Israelul, gazduieste liderii si cartierele generale ale mai multor grupari militante palestiniene, care se opun negocierilor pentru pace dintre presedintele palestinian Mahmoud Abbas si Israel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.