Il Cavaliere si-a lansat campania electorala cu un nou slogan.
„Italia, trezeste-te!“. Cu aceste cuvinte si-a lansat Silvio Berlusconi campania electorala in urma careia spera sa redevina prim-ministru. El a precizat ca fraza va fi noul lui slogan in lupta pentru cistigarea alegerilor anticipate din 13-14 aprilie. Berlusconi si-a inceput campania simbata, la Milano, unde a tinut un discurs in fata a sute de simpatizanti. „Trebuie sa ne gindim la interesele tarii si sa consolidam in Parlament un singur partid mare, o adevarata forta liberala“, a spus el.

Politicianul a anuntat ca va candida, nu din partea vechii sale formatiuni, Forza Italia, ci din partea unei aliante largite a fortelor de dreapta: Partidul Popular pentru Libertate (PDL). Printre membrii acestui partid se numara citeva organizatii considerate neofasciste precum Alianta Nationala sau Liga Nordului. Chiar si Alessandra Mussolini, nepoata fostului dictator Benito Mussolini, a anuntat ca partidul sau de extrema dreapta va face parte din alianta condusa de Berlusconi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.