10 avioane ale Fortelor aeriene americane au fost confundate cu OZN-uri de catre locuitorii statului american Texas, informeaza CNN.

La inceputul lunii, avioanele de lupta F-16, aflate in misiune de antrenament, au speriat locuitorii orasului Stephenville din Texas.

Mai multi oameni din zona au observat lumini care se miscau cu viteze uimitoare pe cer. Fortele Aeriene au raportat ca in zona nu au fost inregistrate aparate de zbor, fapt ce i-a nedumerit pe locuitori.

In cursul zilei de ieri insa, o declaratie de presa a Fortelor Aeriene rectifica primele afirmatii si isi cere scuze pentru ca nu a recunoscut de la inceput ca luminile semnalate de oameni proveneau de la aparatele militare de zbor aflate in zona, pentru antrenamente.

Avioanele de lupta s-au aflat in zona intre orele 6 p.m. si 8 p.m., exact in perioada de timp in care mai multi americani au raportat ca au vazut OZN-uri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.