Jenna, una dintre gemenele presedintelui american, George W. Bush, urmeaza sa se casatoreasca, pe data de 10 mai, cu logodnicul sau, Henry Hager.

Nunta va avea loc la ranch-ul familiei din Crawford (statul Texas), nu la Casa Alba. O sursa apropiata familiei a confirmat stirea aparuta ieri in revista "People".

Jenna Bush (25 de ani), de profesie profesoara, se casatoreste cu prietenul sau, Henry Hager (29 de ani), care a lucrat in trecut la Casa Alba si a fost implicat in campania de realegere a presedintelui Bush, in urma cu patru ani.

Tatal mirelui este presedintele Partidului Republican din Virginia. Prima doamna, Laura Bush, a anuntat logodna fiicei sale in luna august, dar pana acum pregatirile de nunta au fost tinute in secret. De asemenea, s-a pastrat un mister asupra locului unde urmeaza sa fie celebrata casatoria, daca va avea loc la Casa Alba sau nu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.