Un astrolog rus stabilit in Germania ii face invidiosi pe kremlinologii din toata lumea .

Desi lumea se intreaba cu infrigurare cine va fi urmasul lui Vladimir Putin in functia de presedinte al Rusiei, secretele de pe coridoarele Kremlinului raman bine ascunse neinitiatilor. Totusi, exista un astrolog rus care sustine ca alinierea planetelor ne ofera deja indicii asupra persoanei celui care va deveni cel mai puternic om din Rusia. Pavel Globa sustine ca din fata unui laptop poate prevedea viitorul.

Spre deosebire de predecesorii sai medievali, Pavel Globa a schimbat globul de cristal cu un laptop de ultima generatie, in care sustine ca poate citi viitorul politic al Rusiei si chiar poate afla cine va fi urmatorul locatar de la Kremlin.

"Putin il va alege fie pe primul adjunct al primului-ministru, Dmitri Medvedev, fie pe premierul Victor Zubkov, pentru a-l inlocui in functia de presedinte", sustine Pavel Globa, care-si desprinde cu greu ochii dintr-un laptop Sony. "Invingatorul va deveni o papusa in mainile actualului presedinte al Rusiei care va pastra un rol important", prezice Globa. Rezultatul alegerilor din 2 martie este, iata, un secret aproape elucidat atunci cand tehnologia informatica se impleteste cu cateva cunostinte minime de astrologie si un laptop conectat la internet.

Zodiacul chinezesc, la moda la Moscova

Globa sustine ca anul 2008 este cel al zodiacului chinezesc, care in mod traditional favorizeaza persoanele mai putin charismatice, asa cum sunt Medvedev sau Zubkov. "Ei nu ies cu nimic in evidenta. Nimeni nu stie cu adevarat ce au ei de spus, insa se pare ca pun ei ceva la caleca declarat Pavel Globa in cadrul unei conferinte de presa tinute intr-un renumit hotel moscovit.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.