Un membru al conducerii unei banci de stat din Rusia a fost gasit ieri mort, cu mainile si picioarele legate, in piscina din apropierea casei sale, au declarat surse din politie, care au anuntat deschiderea unei anchete, informeaza NewsIn.

Oleg Jukovski lucra la banca de stat VTB si conducea divizia de credite pentru industria lemnului, o piata de 19 miliarde de dolari pe an.

"Pare sa fi fost inecat", a spus ofiterul de politie Oleg Krasnosiokov din orasul Odintsovo, de langa Moscova.

Televiziunea de stat a afirmat insa ca politia verifica si ipoteza unei sinucideri, dupa ce a gasit un bilet la domiciliul victime. "Sunt foarte obosit de viata. Nu este vina nimanui", se arata in bilet, potrivit cotidianului Kommersant. Grafologii examineaza acum biletul pentru a stabili cine anume l-a scris, informeaza NewsIn.

Pe de alta parte, analistii spun ca industria forestiera a Rusiei trece printr-o perioada tumultuoasa fapt ce a transformat-o intr-un magnet pentru crima organizata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.