Trei copii irakieni au fost ucisi si alti spate au fost raniti luni, in timp ce se adunasera in jurul unor soldati americani care le ofereau jucarii, scrie CNN.

In acelasi atac au murit de asemenea si trei soldati americani in orasul Baquba, situat la 60 de kilometri de Bagdad, au afirmat reprezentanati ai guvernului si ai politiei irakiene.

Alte atacuri cu bomba ale insurgentilor irakieni au vizat un convoi de securitatea al guvernului si o academie militara din Irak. In atacul asupara convoiului diplomatic au murit noua oameni, in timp ce alti 20 au fost raniti.

In cursul acestui sfarsit de sapatamana s-au mai desfasurat si alte atacuri in capitala Irakiana. O alta bomba a omorat trei irakieni civili si a ranit alti cincisprezece, in urma unei explozii care s-a produs in aproierea unui post al politiei.

Si in orasul Tikrit a murit duminica, un politrist care incerca sa detoneze o bomba, in timp ce alti trei colegi au fost grav raniti, informeaza CNN.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.