Autoritatile au confirmat relansarea unui plan pentru construirea unui parc al celebrelor personaje din lumea desenelor animate

Planul pentru construirea unui Disneyland a fost repus pe tapet, la Shanghai. Qian Weizhong, conducatorul sectorului economic al districtului Nanhui, a spus ca locuitorii s-au mutat deja de pe terenul destinat parcului tematic, relateaza "China Daily".

Oficialii companiei Disneyland din SUA nu au confirmat "reinvierea" planului, insa reprezentanta lor din China a spus ca dialogul privitor la o varietate de initiative Disney, inclusiv parcurile cu tema, continua.

Autoritatile din Shanghai au confirmat repunerea pe tapet a planului de a construi un parc cu tema Disneyland in aceasta metropola chineza. Pregatirile continua in verva. Locuitorii din suburbia Chuansha s-au mutat pentru a elibera terenul necesar.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.