Circa zece persoane, printre care femei si copii, au fost ucise astazi intr-un raid aerian american asupra unui cartier din sud-vestul Bagdadului, potrivit unor surse irakiene, informeaza NewsIn.

"Circa zece persoane au fost ucise si alte sapte ranite cand elicoptere americane au atacat imobilul numarul 139 din cartierul majoritar sunnit al-Saha", potrivit unei surse din Ministerul de Interne irakian.

O sursa medicala a spus ca 13 cadavre au fost evacuate dupa raid. Au fost ucise doua femei, patru copii si sapte barbati.

Armata americana nu a facut pana acum niciun comentariu asupra acestui incident.

Stirea survine, chiar dupa ce S.U.A. a recunoscut ca a facut o teribila greseala prin omaorarea altor 11 irakieni, intr-o actiune a firmei de paza a demnitarilor Blackwater, pe 16 septembrie, dupa cum informeaza BBC News.

Statele Unite invinuiesc firma de paza, pentru ca angajatii acestia au actionat total nepotrivit in momentul in care un membru al convoiului diplomatic american, a fost atacat si au omorat astfel mai multi irakieni nevinovati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.