Sinceritatea oamenilor politici este apreciata si rasplatita de alegatori, e preferabil ca aceia care au gresit sa-si recunoasca greselile si sa nu invoce diverse scuze jalnice pentru a se dezvinovati.
"Votul meu pentru Irak a fost o greseala, totul legat de acest razboi a fost o greseala. Am crezut ca administratia Bush ofera informatii oneste si ca are o strategie postrazboi. Ca presedinte, promit sa nu permit niciodata o asemenea duplicitate si neglijenta" - Hillary Clinton. "L-am sustinut pe presedintele Bush in 2004 pentru ca am crezut ca este mai bun decit ceilalti candidati in probleme de securitate nationala, in special pentru Irak. Totusi, prioritatile si stilurile noastre sint total diferite, eu as fi un presedinte mai deschis" - John McCain.

Aceste cuvinte n-au fost niciodata rostite. Clinton sustine, in continuare, ca votul ei pro-Irak nu a fost o greseala, iar senatorul republican McCain spune ca el si Bush sint destul de apropiati. In realitate, Clinton ar vrea sa ia inapoi votul pe care l-a dat, iar McCain face tot posibilul sa-l laude pe presedinte, desi cei doi au un respect reciproc minim.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.