Fiecarui oras i se vor aloca 100 de kilometri patrati de campie, iar noile localitati vor fi administrate de popor

La doua zile dupa ceremoniile de investire in functia de presedinte, Hugo Chavez a expus tarii unul dintre "cele mai dragi" proiecte ale sale: orasele socialiste. in fata Adunarii nationale, liderul Venezuelei a vorbit mai bine de o ora despre cum se va construi o adevarata retea de orase noi pe campurile vaste si necultivate ale patriei.

Fiecarui nou oras i se vor aloca 100 de kilometri patrati de campie, iar cladirile vor fi realizate dupa proiecte noi, comandate celor mai buni arhitecti. Cei care vor locui aici vor fi numai oameni care iubesc socialismul, pentru ca in noile case vor fi repartizati doar cetateni cu vederi politice de stanga, care nu au nevoie de primar sau guvern local ca sa decida ce isi doresc.

Orasele socialiste vor fi conduse de "puterea poporului" si nu se vor supune nici macar guvernatorilor de provincii. "Cei care vor sa afle ce fel de socialism planuiesc eu in aceste orase sa-l citeasca pe Marx sau pe Lenin", a precizat presedintele.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.