Printul Harry s-a hotarat sa lase deoparte aventurile si sa treaca la lucruri serioase. Mezinul familiei regale britanice este hotarat sa mearga pe frontul din Irak.
Tabloidul "The Sun" scrie ca nu poate fi vorba de un zvon de vreme ce iubita printului, Chelsy, le-a marturisit prietenelor ei ca va face o calatorie in jurul lumii ca sa uite primejdiile pe care le va infrunta Harry in Irak. Potrivit "The Sun", Chelsy va merge in locuri exotice, precum Nevada si Rio de Janeiro impreuna cu fratele ei. Ministerul Apararii de la Londra a anuntat ca pana acum nu s-a luat o hotarare asupra plecarii locotenentului Harry in linia intai a frontului. Este sigur insa ca regimentul de cavalerie din care face parte mezinul familiei regale va pleca in aceasta primvara intr-o misiune de sase luni in Irak. Printul Harry, supranumit de presa "copilul salbatic", din cauza apetentei sale pentru alcool si droguri usoare, si-a exprimat in repetate randuri dorinta de a servi in prima linie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.