Investita oficial drept candidat al Partidului socialist pentru prezidentialele din Franta, Segolene Royal, a estimat ca "victoria este posibila" in mai 2007, chiar "daca vor exista busculade" si "bete in roate".
"Vor exista astfel de momente" , a avertizat ea in discursul de 40 de minute rostit cu acest prilej, pentru ca "dreapa" nu se "va retine de la nimic". "Vor exista caderi, dar ne vom ridica, ne vom scranti picioarele, dar ne vom ingriji, vor exista capcane, dar le vom evita.

Am rezistenta, am forta, obstinatia si curajul necesar, pentru ca stiu ca sunteti de partea mea, sunteti cu mine", a lansat Segolene Royal. "Victoria este posibila", a anuntat candidata socialista la succesiunea lui Jacques Chirac. "Campania noastra va fi incununata de succes, daca vom merita increderea celor care spera in noi, daca vom munci pana la epuizare". Sunand mobilizarea, Segolene Royal a denuntat ceea ce a numit "impostura" fortelor de dreapta. "Aroganta guvernului, minciunile statului si indiferenta cetatenilor nu reprezinta o fatalitate", a asigurat ea. "Nu trebuie decat sa ne facem datoria in fata milioanelor de francezi care asteapta ca cineva sa puna capat politicilor de insecuritate, precaritate si de inconsecventa practicate de autoritati" , a indemnat candidata la presedintia Frantei, Segolene Royal.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.