FURT. Miss Marea Britanie 2006 a ramas fara titlu dupa ce a recunoscut ca a avut o relatie cu un membru al juriului concursului, fotbalistul Teddy Sheringham, in momentul alegerii sale, relateaza AFP.

In scrisoarea lor, organizatorii ii reproseaza, de asemenea, ca a pozat cu sanii goi in viitoarea editie engleza a revistei "Playboy" si ca a adus astfel atingere concursului de frumusete.

Danielle Lloyd, 22 de ani, sustinea ca era impreuna cu jucatorul de la West Ham din seara alegerii sale, in februarie. Ea a povestit insa pentru revista "Eve" cat de bucuroasa a fost cand a primit o pereche de pantofi in valoare de 7.000 de lire sterline (10.500 de euro) din partea lui Sheringham cu ocazia Craciunului din 2005.

Citeste si:

"Eram amandoi inca in pat cand am deschis pachetul", a precizat ea.

Blonda s-a mai facut de ras si cu alta ocazie. Invitata la emisiunea de pe BBC "Test the Nation", Danielle a avut o replica memorabila. La intrebarea "Cine a fost Winston Churchill, un rapper, un presedinte american, un prim-ministru al Marii Britanii sau un rege?", ea a raspuns: "A fost primul presedinte negru al SUA. Aproape de unde locuiesc este o statuie a lui si are culoarea neagra".