Mostenitoarea imperiului cristalelor Swarovski, Fiona Swarovski, sotia ministrului austriac de finante Karl Heinz Grasser, putea fi, conform editiei de ieri a ziarului "Kronen-Zeitung", tinta unui plan de rapire organizat de o banda de romani, care intentionau sa intre in resedinta cuplului pentru a o rapi pe intreprinzatoarea austriaca, informeaza APA.
Informatiile despre existenta acestui plan au fost furnizate tot de un roman aflat in arest la Innsbruck, care ar fi urmat sa ajute la executarea loviturii. Oficiul criminalistic federal a declarat doar ca a pus la dispozitia cuplului echipe specializate Cobra pentru protectie si ca ancheta continua in toate directiile.
Banda a pregatit, se pare, fotografii cu proprietatile cuplului si sistemele de alarma din interiorul lor, unitatile de comando ale politiei fiind trimise urgent la Kitzbuehel si Viena, resedinta Fionei, respectiv a lui Grasser.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.