Cel mai recent clasament al celor mai bogate 100 de persoane din Ungaria este condusa din nou de directorul executiv al OTP Bank, Sandor Csanyi, a carui avere este estimata la aproximativ 90 miliarde forinti (328 milioane euro), informeaza MTI citat de Rompres. Pe locul doi se situeaza managerul imobiliar Sandor Demjan, cu 80 miliarde forinti (292 milioane euro), dupa o crestere de aproape 20 procente in ultimul an.

Lista reflecta schimbarile economice din Ungaria, cresterea continua din sectorul imobiliar favorizand investitiile din acest sector, in timp ce investitorii din sectorul farmaceutic, puternic dezvoltat in Ungaria, si-au vazut averea scazand, in acest an.

Un numar de 27 de persoane si-au pierdut locurile din top 100 din anul 2002, printre acestia fiind si actualul premier Ferenc Gyurcsany si ministrul economiei Janos Koka. in anul 2002, Gyurcsany era pe locul 50, cu 3,5 miliarde forinti, iar Koka era pe locul 88, cu 2,5 miliarde forinti.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.