PERICOL. Soselele cu gropi, adevarate capcane pentru soferi, au devenit o problema si pentru rusi. Duminica noaptea, doua masini s-au prabusit intr-un crater format pe autostrada.

Incidentul a avut loc pe un drum conex autostrazii spre Leningrad, unul dintre cele mai aglomerate trasee rutiere ale Moscovei.

Doua autovehicule, parcate regulamentar pe partea dreapta a carosabilului, au disparut pur si simplu in bezna noptii. Un camion de mare tonaj si un altul sub presiune s-au prabusit intr-un crater de peste 10 metri adancime. Echipele de interventie au avut de lucru mai bine de 15 ore, in tot acest timp traficul fiind blocat de macaralele care tractau vehiculele. Departe de a fi un caz singular, cele doua masini prabusite in craterul de pe autostrada au starnit reactii din partea ziaristilor rusi, care doresc sa porneasca o ancheta privind gestionarea fondurilor destinate autostrazilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.