Pasagerii vasului de croaziera "The Crown Princess" au regretat amarnic ziua in care au decis sa se imbarce la bordul acestei nave, bineinteles fara sa fie constienti nicio clipa de cumplita incercare prin care urmau sa treaca.

La foarte scurt timp dupa ce a parasit Port Canaveral (Florida), cu destinatia New York, vasul s-a inclinat brusc pe o parte, in timp ce multi dintre pasageri erau afara, pe punte, lenevind la soare.

Dar, ca o cumplita ironie a sortii in momentul producerii incidentului, altii urmareau cu sufletul la gura chiar celebra poveste tragica a Titanicului, in ecranizarea care a obtinut cele mai multe premii Oscar. Pentru ca vasul s-a inclinat brusc si intr-un unghi destul de mare, panica i-a cuprins mai ales pe cei aflati pe punte, printre care multi copii. Oamenii au incercat disperati sa-si puna vestele de salvare sau sa se agate de orice obiect aflat la indemina. Chiar daca, la putin timp, nava s-a redresat, numarul ranitilor a fost incredibil de mare - aproape de 100 - multi dintre pasageri suferind rani grave sau fracturi, iar altii fiind pur si simplu paralizati de atacuri de panica. Din fericire, dintre toti cei 3.100 de pasageri si 1.200 membri ai echipajului, nici unul nu a fost dat disparut, au precizat ofiterii pazei de coasta din Port Canaveral.

Motivul pentru care vasul s-a inclinat atit de brusc nu este cunoscut deocamdata, autoritatile intentionind deschiderea unei anchete, iar compania Princess Cruise, care detine nava, urmeaza sa returneze integral pasagerilor costul biletelor.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.