PLANURI. Cel mai dorit burlac din Europa si prietena sa, inotatoarea sud-africana Charlene Wittstock, se pregatesc discret de nunta. La fel si Principatul Monaco, care asteapta cu sufletul la gura decizia lui Albert.

Informatia se afla deja pe buzele tuturor locuitorilor micutului principat, care si-au pierdut rabdarea cu Printul Playboy. Mai ales dupa ce acesta si-a recunoscut recent si al doilea copil nelegitim. Desi palatul a refuzat sa comenteze informatia, nu a scapat neobservata intalnirea blondei Charlene cu arhiepiscopul de Monaco, Bernard Barsi, cu care se presupune ca a discutat detalii despre ceremonia religioasa. Lucrurile incep sa se lege dupa ce frumoasa inotatoare a fost zarita zilele trecute alegand un inel de logodna, in magazinul unui renumit bijutier monegasc, relateaza

Charlene si Albert
ziarul britanic "The Times". Cei doi s-au cunoscut in 2001, cand printul - pe atunci membru al fostei echipe olimpice de bob a principatului - i-a inmanat un buchet de flori pe podium. In februarie anul acesta, Albert si Charlene au aparut impreuna la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Torino, fara sa incerce sa-si ascunda relatia. De atunci, ei au petrecut vacante romantice impreuna. Pentru indiscretie insa, o revista care a publicat o fotografie cu ei imbratisandu-se pe un vas de lux in

Nicole Coste si fiul nelegitim al lui Albert, Alexandre
Maldive, a fost data in judecata de cei doi indragostiti.
Anul trecut, in iulie, cand a fost incoronat, celibatarul de 48 de ani le-a marturisit monegascilor dorinta de a face ordine in tumultuoasa viata particulara, spunand ca doreste sa se insoare, dar numai cand va gasi femeia ideala, care sa semene cu mama lui, frumoasa Grace Kelly.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.