Ca si cum n-ar fi avut suficiente probleme cu scandalul "bani contra titluri onorifice", care se afla acum in atentia Scotland Yard, premierul britanic Tony Blair a mai suferit o lovitura de imagine.
Vicepremierul, John Prescott, unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai premierului Blair si membru marcant al Partidului Laburist, a marturist presei de la Londra, ca, timp de doi ani, a avut o relatie extraconjugala cu una dintre secretarele sale. Prescott, in virsta de 67 de ani, a dezvaluit, in editia de ieri a cotidianului "Daily Mirror", ca s-a intilnit in secret cu secretara sa, Tracey Temple, o blonda in virsta de 43 de ani. Dupa cum afirma "Daily Mirror", vicepremierul britanic s-a indragostit de femeia care-i organiza toate intrevederile oficiale la petrecerea de Craciun organizata de partidul Laburist la sfirsitul anului 2002.

Prescott, casatorit de 45 de ani cu o fosta coafeza, cu care are doi copii, le-a marturisit ziaristilor ca regreta cele intimplate si a dat asigurari ca relatia lui cu Tracey s-a terminat de ceva vreme. Vicepremierul britanic a mai afirmat ca a discutat problema si cu sotia sa, Pauline, care, desi s-a declarat "devastata", a precizat ca va ramine alaturi de sotul sau. Tracey Temple este divortata si avea o relatie cu un sofer. Acesta s-a aratat socat de dezvaluirile adjunctului premierului lui Blair, mai ales ca urma sa se casatoreasca cu secretara vicepremierului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.