Masurile vor intra in vigoare de la 25 februarie 2013.
Problema tratarii carcaselor de bovine cu acid lactic era un subiect de disputa intre SUA si UE, in conditiile in care aceasta substanta era larg utilizata de abatoarele din SUA in timp ce Uniunea Europeana interzicea importurile de carne tratata in aces mod.
Masura "va contribui la reducerea contaminarii cu cei mai importanti patogeni care sunt la originea intoxicatiilor alimentare precum E.coli si salmonela, insa posibilitatea utilizarii acidului lactic nu trebuie sa fie considerata un substitut al practicilor corecte si a normelor igienice din abatoare", a precizat Comisia intr-un comunicat, potrivit jurnalul.ro.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Interviu cu Marian Ion, CEO ING Hubs, IT-ist de pe vremea când a apărut...
Sursa: wall-street.ro