Die Prese anunta ca premierul Ponta a angajat firma de PR si lobby G+Europe, care reprezinta la Bruxelles si interesele concernului rus Gazprom si ale administratiei din Moscova.

"La eforturile de imbunatatire a imaginii se bazeaza Ponta si pe sfatul agentiei de PR G+Europe. Aceasta reprezinta deja la Bruxelles interesele concerunului rusesc Gazprom, precum si ale administratiei ruse", se arata in articolul Die Presse.

Cotidianul prezinta si o declaratie atribuita lui Ponta si avand ca sursa un comunicat al agentiei G+Europe, in care premierul roman afirma: "Pentru gustul meu, in ultimele zile ne-am ocupat prea mult de politica si prea putin de fapte".

Firma G+Europe are birouri la Bruxelles si Londra.

Intr-un comunicat transmis de Guvern se arata insa ca reprezentantii acestei companii "si-au oferit sprijinul pentru dialogul cu presa", la Bruxelles, dar fara ca aceasta sa se concretizeze cu un contract, scrie MEDIAFAX.

"In acest moment nu exista nici un contract semnat intre Guvern sau premierul Victor Ponta si firma de consultanta G+. Ieri, reprezentanti ai acestei companii si-au oferit sprijinul pentru dialogul cu presa, la Bruxelles, dar nu s-a concretizat nici o relatie contractuala. Daca vom considera necesar sa existe o relatie contractuala cu o firma specializata in domeniu, vom anunta acest lucru in mod transparent si vom urma cu strictete prevederile legale si normele europene in domeniu", arata Guvernul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.