Un detinut care a candidat marti impotriva presedintelui Barack Obama in statul West Virginia la alegerile primare democrate a castigat 41 la suta din voturi.

Desi calea lui Obama catre nominalizarea partidului pentru a candida la un al doilea mandat prezidential este mai mult decat asigurata, rezultatele acestor alegeri subliniaza lipsa lui de popularitate in acest stat, relateaza BBC News Online.

Detinutul Keith Judd a castigat 41 la suta din voturi, in timp ce Obama a obtinut 59 la suta in acest stat in care a pierdut alegerile generale in 2008. Totodata, in ianuarie, el inregistra o rata de aprobare de doar 33 la suta in West Virginia. Politicile privind energia ale administratiei Obama au nemultumit profund puternica industrie de carbune din acest stat, potrivit MEDIAFAX.

Judd a putut participa la alegeri completand un formular si platind o taxa de 2.500 de dolari, a declarat un purtator de cuvant al statului. El se afla in inchisoarea federala din Texarkana dupa ce a fost condamnat pentru santaj, in urma unor amenintari adresate Universitatii din New Mexico in 1999.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.