Presedintele venezuelan Hugo Chavez a anuntat ca va pleca vineri in Cuba, unde va suferi o interventie chirurgicala "luni sau marti".

Intr-o sedinta a Consiliului de Ministri radiotelevizata, Chavez a anuntat ca va pleca vineri in La Havana, pentru a fi suspus unor "examene pregatitoare" inaintea "interventiei chirurgicale ce va fi (efectuata) in primele zile ale saptamanii viitoare, luni sau marti".

Presedintele venezuelean
a adaugat ca urmeaza sa efectueze deplasarea impreuna cu un grup de functionari, "cu scopul de a ramane in contact permanent in fiecare zi" cu tara, si ca sejurul sau in Cuba va dura "mai multe zile", exprimandu-si speranta ca acestea vor fi "cat mai putine posibil", scrie MEDIAFAX.

Anterior, Parlamentul l-a autorizat pe presedinte sa paraseasca tara pentru o perioada mai mare de cinci zile.

Chavez a anuntat marti ca se va deplasa "in cateva zile" in capitala cubaneza La Havana, cu scopul de a-i fi extirpata, din nou, o "leziune" care are o "probabilitate ridicata" sa fie canceroasa, din zona de unde i-a fost extirpata deja, in iunie 2011, o tumoare maligna, intr-un spital cubanez.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.