Cetatenii rusi l-au ironizat pe premierul Vladimir Putin, dupa ce acestea le-a cerut sa contribuie la cresterea natalitatii tarii, promitand bani pentru mamele care au trei copii.

"Ne confruntam cu riscul de a ne transforma intr-un «spatiu gol» a carui soarta nu va fi decisa de noi", a afirmat el. "Pretul istoric al alegerii intre actiune si inactiune este de aproape 50 de milioane de vieti omenesti in urmatorii 40 de ani", a adaugat el.

  • Din 2000, populatia tarii s-a diminuat cu 2,5 milioane de cetateni

"Aceste masuri nu sunt suficiente", a declarat Anatoli Visnevski, directorul Institutului pentru Demografie cu sediul la Moscova, referindu-se la planurile lui Putin, inclusiv la cele privind stoparea abuzului cronic de alcool si reducerea restrictiilor privind imigratia. "Este imposibil sa iti imaginezi cum poti creste numarul populatiei in afara de imigratia masiva", a adaugat el, potrivit MEDIAFAX.

Declaratiile lui Putin au fost, de asemenea, ridiculizate imediat de cetatenii rusi pe forumuri si diverse site-uri de Internet. "Acum trebuie sa facem dragoste non-stop?", se intreaba o femeie, pe nume Inna. "Putin este ca Dumnezeu. Va reface rata natalitatii si va salva Rusia", scrie ironic o alta persoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.