Comandantii militari britanici si regina Elisabetha au aprobat participarea printului Harry la operatiunile antitalibane din Afganistan, scrie ziarul The Sun, in editia electronica.

Printul in varsta de 26 de ani, cunoscut in armata drept "capitanul de Wales", va participa la misiuni de lansare a rachetelor Hellfire spre pozitii ale talibanilor, dintr-un elicopter militar Apache, scrie MEDIAFAX.

Dupa finalizarea pregatirii pentru a pilota un astfel de elicopter si a folosi echipamentele din dotare, Harry va avea misiunea de furnizare de sprijin aerian trupelor aflate la sol si a distruge pozitiile talibanilor afgani.


In cazul in care elicopterul s-ar prabusi, printul Harry va trebui sa se descurce singur, cel putin o vreme, pe teritoriul inamic, in conditiile in care ar fi o prada importanta pentru talibani si pentru membrii al-Qaida.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.