Un avion al companiei Singapore Airlines, care decolase din Moscova cu destinatia Singapore, a aterizat de urgenta, duminica seara, in orasul indian Calcutta (est), dupa o alerta cu bomba, a anuntat luni o sursa aeroportuara.

Avionul, cu 265 de persoane la bord, nu a primit autorizatia de a ateriza pe aeroportul din New Delhi din cauza consolidarii masurilor de securitate in ziua ceremoniei de deschidere a Jocurilor Commonwealth din capitala federala, transmite MEDIAFAX.

"Pilotul a schimbat planul de zbor in urma unei alerte cu bomba de care a fost anuntat de politia din Moscova", a declarat pentru AFP directorul autoritatilor aeroportuare din Calcutta, R. Srinivasan.

"Pilotul a informat imediat aeroportul din New Delhi dar nu a primit permisiunea de a ateriza din cauza masurilor de securitate stricte adoptate pentru deschiderea Jocurilor" Commonwealth, a adaugat el.

Dupa aterizarea la Calcutta, pasagerii au fost debarcati, iar fortele de securitate au verificat avionul si bagajele
, a declarat R. Srinivasan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.